faraway
SBTV
Community
Her taraf pod doldu, rba atomizer getirip satan yok mu ? bitti mi artık yani , durum nedir ?
Aslinda dediginiz su sekildr dogru atomizerler 2 sinif oluyor. 1 cisi hazir coilliler 2. Si ise kendimiizn sardiklari. 2. De durum sizin dediginiz gibi rta, rdta ve rda olarak 3 e ayriliyor. 1 . De ise 2 ye ayriliyor oda hazir coil ve rba olarak. Rba ise hazir coil atomizerin RTA ya devsirmesi oluyor. Yani RTA = RBA oluyor. Umarim anlatabimisimdiOldum olası bu terimleri karıştırıyorum , RBA genel bir terim değilmidir yani telini ve pamuğunu kendimizin sardığımız atolar . .bu da Rdta -Rda - Rta şeklinde üçe ayrılmıyor mu ,yoksa ben mi yanlış biliyorum ,Eğer böyleyse Rba atomizer yokluğundan bahsedilebilr mi .bunu samimi olarak soruyorum .lütfen yanlış anlaşılmasın.![]()
Hocam onlarda yok artık. Birisi flash, gus kaliteli klonlar mesela yftk zest , integra vs vs getirse inanın zengin olur. Herkes pod getiriyor ama piyasa poda doydu hatta limitini aştı. Bende merak edip almıştım 1-2 pod küçük olanlar batarya zayıf, büyük olanlar zaten poddan çıkmış mod olmuş. Sarması zor akar kokar. Bidaha bulasmam ama dedikleri gibi kâr marjı yüksek galiba o yüzden tedarikçiler sıcak bakiyor galiba.Hocam RBA gelmesine geliyor da, gelenler de hep ruhu olmayan tabiri caizse seri üretimin belini kıran klonlar ve Çin menşeili ürünler yine![]()
Katılıyorum hocam size bi güzel integra flash vs’ler gelse gayet güzel olurdu hakikatenHocam onlarda yok artık. Birisi flash, gus kaliteli klonlar mesela yftk zest , integra vs vs getirse inanın zengin olur. Herkes pod getiriyor ama piyasa poda doydu hatta limitini aştı. Bende merak edip almıştım 1-2 pod küçük olanlar batarya zayıf, büyük olanlar zaten poddan çıkmış mod olmuş. Sarması zor akar kokar. Bidaha bulasmam ama dedikleri gibi kâr marjı yüksek galiba o yüzden tedarikçiler sıcak bakiyor galiba.