12.MOD-ATO ÇEŞİTLERİ | TAMİR-BAKIM(01) Kanguru Mod

• Konuyu başlatan CmZ 
  • Başlangıç tarihi
murcix

murcix 

SBTV
Community
Ben de duzelttim, alinlari da kaldiralim 🤭

aslinda ohm olcer, yani en meshuru coil father tab gibi aletler kullanim kolayligi saglar ama TC telleri ile uygun olmadigi icin almadim ben. Bu destegi veren herhangi bir mod ile yapiyorum kurulumlari.

Kanthal

Kanthal

SBTV
Citizen
Insider 2'yi diyorsanız evet tam bana göre hafif bir mod.
Klonu çıksa da alsak diyorum, ama şu SB klonundan sonra Çin bileti alır mıyım acaba diyorum. 😄
Ama Anonymous 2'yi diyorsanız gravür işlemesi hariç beğenmedim, yırtık kotlar gibi her yeri delik deşik 🤣
Malzeme bu, yap’cak bi’ şey yok! 😁 Tren yavaşladı sanmıştım, ama çıkar galiba bir iki doğru düzgün parça daha.💁‍♂️

murcix

murcix 

SBTV
Community
Sevo-70 cipte ufak bir atesleme gecikmesi hissettim ben. Cok onemsenir mi bilmem ama var bana gore.
Insider ilk versiyon ile aklimda kalana gore cok farklilik da goremedim.

CnrSngl

CnrSngl 

SBTV
Community
Dayanamadım Vaporesso'ya mail attım. Ne zamandır aklımdaydı zaten. Şöyle Swag 2 ve Gen mod görünümünde (robber-coating) ve dayanıklı bir plastik malzemeden, uygun ve hafif bir SBS mod yapın gari artık dedim. Tüm zamanların en iyi satanı olur, daha ne bekliyorsunuz anlamadım ki dedim. Geri dönmezler tabi ama önemli olan fikri kafalarına yerleştirmek. Mal bu Vaporesso ya, gideyim geçeyim şunların başlarına, ilk icraatim Swag SbS mod 😌

Üst Alt