@#ff0000 hocam paylaşım için çok teşekkür ederim.
Zira bu paylaşımı görmesem muhtemelen çok daha sonra haberim olacaktı.
By KaV7- V8 modellerini yedekleyecek kadar seven ve all year vape olarak kullanan bir buharcı olarak bu ayıpta bana yeter.
Hava pinleri hayalini kurduğum bir olaydı. Herhalde sesimi duyup yapmışlar, hava kaçağı sıfıra inmiştir bu şekilde inşallah.
Yanlız zaten pamuk alanını hava kanalından uzak tutmuşken, niye gömmemişler tilemahoslardaki veya spica prodaki gibi anlamadım. Bırak coili istediğimiz gibi konumlandıralım.
Bu arada chimneyler normalde küt kesim olurdu, bunda kubbeleştirmişler.
Yivli olur ve likit kontrolü aşağı yukarı hareket ettirerek olurdu. Bunda tam 3 oringli geçmeli sistem kullanmışlar. (İnşallah bu sağlamcılık, üreticilerimize de örnek olur

)
Driptipleri normalde çok geniş ve etli oluyordu mtl için uygun değillerdi, bunda berserker havasında driptipte yapmışlar. Güzel olmuş.
Birde şu yivli tank muhabbetini bıraksalar keşke, tek sıkıntımız o klonda yedek tank bulunamıyor maalesef. Daha geçen elimdeki klon v8 in iki tankınıda kırdım. Yeni ato alacağım daha uyguna geliyor.
Sonuç olarak; Sıkılık problemi olmayacak gibi, vurum ve aromayı deneyebilirsek görürüz ancak eskiyi aratacak bir üretim yapacaklarını zannetmiyorum.
Ben bu firmayı bir ayrı seviyorum üstüne koya koya gidiyor her seferinde v10 da muhtemelen tank işini de çözerler
Bununda klonlarını kesin alırım, orjinali güzide yurduma girerse. Yine kesin alırım. Hayır işi, ticari farketmez kim getirirse benide artı 1 olarak aklında bulundursun lütfen..